Abbyy Pdf Transformer Yazılımı Satın Alındı

ABBYY PDF Transformer +, PDF belgeleriyle kolay çalışmak için geliştirilmiş yeni ve çok amaçlı bir yazılımdır. Belgenin tüm ömrünü kapsar: dosyaların oluşturulmasından, tartışılmasından, onaylanmasından ve korunmasından PDF dosyalarının düzenlenebilir biçimlere dönüştürülmesine, belgelerin birleştirilmesine ve içlerindeki metin ya da görüntülerin çıkarılmasına kadar. Bir PDF belgesini düzenleyip üzerine yorum ekleyebilir, imzalayıp koruyabilir, belge hakkında iş arkadaşlarınızla tartışabilir ve rahat bir ortamda PDF oluşturabilir, dönüştürebilir veya okumayabilirsiniz.  

PDF Transformer + ile taranmış olanlar dâhil tüm PDF dosyalarının içeriğiyle kolayca çalışabilirsiniz. Yazım hatalarını kolayca ve hızlıca düzeltin, bir PDF dosyasındaki metni ya da görüntüyü kopyalayın, yorumlar yapın, onaylar verin ve daha pek çok işlemi rahatlıkla yapın. PDF Transformer + ile şunları yapabilirsiniz:

PDF dosyalarını düzenleyin

PDF belgesi içindeki bir satırı değiştirin, metin ekleyin ve silin, resim kaldırın veya ekleyin ve taranmış PDF'leri düzenlemek için gelişmiş araçlar kullanın. Sayfaları basit bir şekilde yönetin: PDF dosyaları içinde yeni sayfalar oluşturun, sayfa silin veya sayfaların yerini değiştirin.

PDF belgelerini inceleyin ve üzerinde tartışın

Kolayca yorumlar ve notlar ekleyin, daha verimli bir birlikte çalışma için belge hazırlık/tartışma durumunu belirleyin.

Tüm PDF dosyasında anahtar kelime arayın

Taranmış dosyalar dâhil her türlü PDF dosyasında ana metni, yorumları ve meta verileri de kapsayan aramalar yapın.

PDF Oluşturmak için Daha Fazla Özellik

ABBYY PDF Transformer+, dönüştürülmüş görüntülerin kalitesini artırmak, taranmış belgelerin boyutunu küçültmek ve arama yapılabilir PDF dosyalarını otomatik olarak oluşturmak için özel ayarlarla tarama yapılabilmesini sağlar. 

JBIG, JPEG2000, JBIG2, PNG, GIF ve TIFF gibi yaygın kullanılan görüntü biçimleri desteklenmektedir.

Yeni Çıktı Biçimleri

ABBYY PDF Transformer+ e-kitap oluşturmayı kolaylaştırır.  PDF'leri EPUB ve FB2 biçimlerine dönüştürebilir ve mobil aygıtlarınızda okuyabilirsiniz. Yazılım ayrıca PDF dosyalarını, düzen ve biçimlendirmelerini bozmadan OpenOffice.org Writer (ODT) biçimine de dönüştürebilir. Artık ODT biçimindeki belgelerle zahmetsizce çalışabilir ve bunları bir dijital arşive kaydedebilirsiniz.

PDF Dosyalarıyla Çalışmak için Yeni ve Gelişmiş Güvenlik Özellikleri

“Ara ve Düzelt” aracını kullanarak bir PDF'in içindeki hassas bilgileri (kelimeler, tümceler ve sayılar) kolayca düzeltebilir veya işaretleyebilirsiniz. Ayrıca, önemli elektronik belgelerin gerçekliğini muhafaza etmek ve izinsiz değişikliklere karşı korumak için belgelerinizi PDF olarak kaydederken dijital imza da ekleyebilirsiniz.

Yeni Kullanıcı Arayüzüyle Daha İyi bir Kullanıcı Deneyimi

ABBYY PDF Transformer+ bütünsel bir kullanıcı arayüzünü pratik gezinti araçlarıyla birleştirerek tek sayfalı belgelerden karmaşık ve çok sayfalı belgelere kadar her türlü PDF belgesine göz atıp bunlarla çalışabilmenizi sağlar.

10 Mart 2016, Perşembe / 2276 defa okundu.

Duyurular


Tüm Duyurular